top of page

LINE UP

DE KETNET BAND

Zaterdag 15:00

DE KETNET BAND

De Ketnetband is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Ketnet-helden Gloria, Maureen, Gio, Maarten, Lotte en Jasper reizen het land door met een onvergetelijke, swingende en knettergekke show! Ben je onder de twaalf? Dan kom je gratis binnen op zaterdag. Niet twijfelen dus…

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
FLIP KOWLIER

Zaterdag 22:15

FLIP KOWLIER

“Is het al 2021?” Ineens begon Flip Kowlier te beseffen: het was van 2013 geleden dat hij onder eigen naam een plaat uitbracht. Zijn laatste wapenfeit was ‘Cirque, de avonturen van WM Warlop’, een felgesmaakt thema-album waarmee Kowlier uit een ietwat ander vaatje tapte, hoge ogen gooide en het Vlaamse land afschuimde.

Tussen dan en nu: betrekkelijke stilte... Kowlier zat nochtans niet stil. Ertebrekers kwamen van de ‘Zji’, zagen de lichtjes in de ogen van talloze fans en wonnen harten. Ondertussen liet Kowlier zich graag inlijven in de vaste begeleidingsband van ‘De Ideale Wereld’. En met ’t Hof Van Commerce liet hij ‘Bam!’ en ‘Truckchauffeur’ los op de wereld, twee hiphop-mokers waarmee het collectief aan de wereld liet weten dat ze nog lang niet uitgerapt zijn. Aan muzikale strapatsen geen gebrek dus.

Maar toch kwam de goesting om aan eigen, nieuw werk te beginnen, nieuwe songs, in de schoot van een pandemie, waarin tijd en ruimte ontstonden en de inspiratie zijn weg vond naar de hals van de gitaar. In april kwam Flips nieuwe album ‘September’ uit. Kom het live ontdekken in onze tent op zaterdag!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
ILA

Zaterdag 18:50

ILA

ILA is de nom de plume van de 25-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek. Met haar muziek, gekenmerkt door een uniek stemgeluid, brengt ILA rauwe emoties die meer dan eens de grilligheid van het leven
blootleggen. Verwacht je aan een eigenzinnige en intense artieste vergezeld door Sam Smeets en Cas Kinnaer. Ze wonnen ‘De Nieuwe Lichting’ op Studio Brussel en stonden 3 weken lang op rij op nummer 1 in De Afrekening met de single ‘Leave Me Dry’, een oorwurm die op zaterdag luidkeels meegekweeld mag worden op Rock Beats Cancer!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
RHEA

Zaterdag 20:30

RHEA

We hadden ze in 2017 al eens op ons podium. Durf dus niet beweren dat wij geen oog hebben voor aanstormend talent! De voorbije vijf jaar hebben de jongens van RHEA bewezen dat rock ‘n’ roll meer leeft dan ooit. Harde riffs met feeling en ingewikkelde, luide songs zijn het handelsmerk van de band geworden.
Maar wat misschien nog belangrijker is: ze weten hoe ze alles moeten vertalen in intense, energieke live shows. Ze speelden al het voorprogramma voor o.a. Wolfmother en Royal Blood, maar op zaterdag 16 september breken ze eigenhandig de tent af op Rock Beats Cancer!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
DIKKE

Vrijdag 22:30

DIKKE

Pas aan het begin van zijn carrière, maar wel al aan het werk met grote namen uit de Belgische rapwereld, zoals Zwangere Guy… Afgelopen jaar tekende Dikke bij platenlabel Top Notch en bracht zijn debuutalbum ‘130 kilo’ uit.
Dikke, of in het dagelijks leven Mohamed Eddahbi Agounad, wordt ook wel eens de Biggie van de wijk genoemd, omdat hij zich wel eens durft vergelijken met Notorious BIG. Waar de artiestennaam vandaan komt, is vrij duidelijk. Wat vroeger een zwakte was (Mohamed werd als kind wel eens gepest omwille van zijn gewicht), wist Dikke om te vormen in een sterkte.
Pas aan de start van zijn carrière met zijn debuutalbum, maar wel al opgepikt op de nationale radio. Dikke is klaar om potten te breken! En dat gaat hij ook doen op Rock Beats Cancer op vrijdag.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
GESTAPO KNALLMUZIK

Vrijdag 23:00

GESTAPO KNALLMUZIK

Einen Deutsche elektrio mit ein Spräkgebrech und Jean-Marie Pfaff Deutsch… Sind zie die anonieme bastäärdkinders von Kraftwerk oder die hitsige minaärs von Angela Merkel? Tophits zoäls ‘Schüren mit ein Schürpapier’ und ‘Heel die Tag Pörno’ gehen over zehr herkenbäre unterwerpen.
Mis dieseres grandioses fest vol steive tëpelmömenten und kieckefleisch nicht. Einen unfergesseliches festein warh sie ins et jarh 2069 noch von sal sprëchen tëgen deine kleïnkinteren!
Auf Zätertag auf das Podium von Rock Beats Cäncer!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
INDIGO MANGO

Zaterdag 17:00

INDIGO MANGO

Op een blauwe zondag in 2015 staat Jordan Dressen ‘Souldiving’ te zingen in de toiletten van de AB.
Het liedje is zijn eerste nummer geschreven in een trein tussen Gent en Brussel, tussen twee liefdesverhalen in. In de meisjestoiletten horen twee zussen zijn stem en vragen hem of hij de week nadien wil komen optreden op hun festival. Jordan, zanger, drummer en stichter van het jam collectief Mecanic Voodoo, gaat meteen op zoek naar de meest geschikte groove cats van de hoofdstad om zijn soulvolle stem te versterken met virtuose muzikanten.
Indigo Mango ziet het levenslicht en combineert strakke ritmes à la Jamiroquai met een diepe baritonstem zoals Maverick Sabre. Dansbare optredens werden snel hun handelsmerk en de energieke mix van funk, pop en indie weet iedereen te charmeren.
Met meer dan 200 concerten, waaronder in Ancienne Belgique, VK en Botanique, bouwen ze in Brussel op 3 jaar tijd aan een straffe live reputatie. De vergelijking wordt vandaag de dag het vaakst gemaakt met Jungle, Franc Moody en Gorillaz. Na hun overwinning op Soundtrack in 2021, is één iets overduidelijk geworden: Indigo Mango is klaar om uit de Brusselse voegen te barsten met hun kleurrijke muziek die doet bewegen en je volledig uit de bol laat gaan. Laat het vooral op je afkomen op Rock Beats Cancer!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
SILVER SISTERS

Zaterdag 00:00

SILVER SISTERS

Als “Compact Disk Dummies” zijn de gebroeders Coorevits al jaren niet meer weg te denken uit de Belgische muziekscene, dankzij gelauwerde albums en een ijzersterke livereputatie. Maar ze maken ook geweldige remixes en zijn absolute meesters van de draaitafels die toveren met knopjes en een crossfader.
Enter Silver Sisters: het funky zijproject dat elk feest opleukt met uitsluitend dansbare DJ-sets. Van de betere Nu-disco tot house, funk en alles daartussen - als het maar bougeert. En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt dit DJ-project ook een ideaal excuus om nummers van Compact Disk Dummies zélf te remixen. Kom samen met hen Rock Beats Cancer in stijl afsluiten op zaterdag!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Apply Today

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

123-456-7890

bottom of page